ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ
0896 88 99 07
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ ЧУЖБИНА
+359 896 88 99 07 (Viber)
+359 896 88 99 07 (WhatsApp)
airticketbg (Skype)

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ ЗА ЛЯТО 2018

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ БУРГАС
ДО НОВОСИБИРСК / РУСИЯ / И ОБРАТНО
Летище Бургас Чартърни самолетни билети летище БУРГАС

Чартърни полети от летище Бургас (BOJ) до летище Новосибирск Толмачево (OVB) с авиокомпания S7 Airlines

ПОНЕДЕЛНИК

ВТОРНИК

СРЯДА

ЧЕТВЪРТЪК

ПЕТЪК

СЪБОТА

НЕДЕЛЯ

 

 

 

ЗАПИТВАНЕ

 

 

  • Чартърните полети са директни.
  • В цените са включени летищни такси.
  • В цената е включен 5 кг ръчен багаж и 20 кг багаж за багажното отделение.
  • За всички чартърни полети е възможно авиокомпанията да направи промени в часовете на излитане и кацане.

За информация относно наличност на свободни места на чартърен самолетен билет и резервация, можете да изпратите запитване ТУК

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩE НОВОСИБИРСК ТОЛМАЧЕВО (OVB) 

Самолетни билети Новосибирск
Meждународно летище Новосибирск Толмачево (OVB)

 
Международно летище Новосибирск Толмачево е с IATA код: OVB. Разположено е на около 15 км от центъра на град Новосибирск. То обслужва редовни полети до най-големите градове в Русия и редица страни в Европа и Азия. Освен това летището играе роля на база за допълнително зареждане с гориво на товарните самолети свързващи Европа с Източна Азия. Международно Летище Новосибирск Толмачево разполага с две самолетни писти и четири терминала, от които два пътнически терминала, един товарен терминал и един ВИП терминал. Сред услугите и екстрите, които се предлагат на пътниците са ресторанти и кафенета, магазини, банкомати и поща, стая за майки с деца, интернет и други. Предлаганите екстри на ВИП терминала включват комфортни зали за чакане с избор на преса и телевизионни програми, няколко душ кабини, бар и зала за хранене. До летището се стига с маршрутни таксита и автобуси, които правят връзка с централната ЖП и автогара на града.

Пътниците и посетителите на комплекса могат също така да се възползват от съвременни комуникации – безжичен достъп до Интернет по технологията Wi-Fi. Летището непрекъснато усъвършенства инфраструктурата си за обслужване на пътниците. Завършено е строителството на комфортния хотел „Скай Порт”. Организирана е експресна връзка между Толмачево и центъра на Новосибирск, което позволява на пасажерите да съкратят почти два пъти времето за пътуване до летището.

Пистовия комплекс, по техническите си параметри, се отнася към летища клас „А” като техническите му възможности позволяват на летището – едно от малкото в страната – да обслужва всички видове самолети с гражданско и карго предназначение. На перона има топъл хангар с две ремонтни площадки.

Инфраструктурата на летището в Новосибирск има две писти за излитане и кацане: едната от тях сертифицирана от 1-ва категория по стандартите на ИКАО, а другата със сертификат за 2-ра категория по ИКАО. Високата пропускателна способност на летищния комплекс, потенциалът и висококачественото покритие на летищните писти, осигуряват условия за приемане и позволяват да се извършват до 40 излитания-кацания на час /при съблюдаване на средния минимален интервал за безопасност от 3 минути/. На перона са предвидени 62 местостоянки за самолети от всички видове, приемани на летището, 17 от които са оборудвани със система за централизирано зареждане на самолетите с производителност 900 куб.м в час, което позволява, напр. зареждането на самолет от типа на Боинг-747 за 40 минути.

Партньори на летище Толмачево в Новосибирск са около 100 авикомпании, които свързват Новосибирск с градове на Русия, страните от ОНД и други части на света. с регулярни или чартърни полети. Летище Толмачево в Новосибиск е третото в Азиатската част на Русия, пистата на което е сертифицирана по 2-ра категория на ИКАО и чиито характеристики на покритието позволяват да се приемат всички типове самолети, без ограничение на летателната маса, дори и в най-сложни метеорологични условия, което прави Толмачево практически целогодишно летище. Основа за развитието на международното летище Толмачево в Новосибирск като крупен авиотранспортен възел е „Генералният план за развитие на предприятието”.

Дълги години до летище Новосибирск Толмачево в летните месеци се изпълняват чартърни полети от българските летища Варна и Бургас.

ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

РЕЗЕРВАЦИЯ НА РЕДОВЕН ПОЛЕТ
ЗАСТРАХОВКИ ОНЛАЙН