РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ БУРГАС
ДО ЗАПОРОЖИЕ / УКРАЙНА / И ОБРАТНО


  • Чартърните полети са директни.
  • За всички чартърни полети е възможно авиокомпанията да направи промени в часовете на излитане и кацане.
  • За информация относно цена на чартърен самолетен билет, наличност на свободни места и резервация, можете да изпратите запитване ТУК

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩЕ ЗАПОРОЖИЕ (OZH)

Международно летище Запорожие (OZH)
Международно летище Запорожие (OZH)

Международно летище Запорожие е с IATA код: (OZH). На английски може да срещнете изписването му по следните три начина: Zaporizhzhya International Airport, Zaporizhia International Airport или още Zaporozhye International Airport. Летището се намира на 14 км от центъра на град Запорожие в южна Украйна.

През 2018 година на летище Запорожие са извършени мащабни ремонти, включително реконструкция на пистата; разширява се географското покритие на полетите, развива се мрежата от въздушни маршрути. Понастоящем летище Запорожие (OZH) увеличава броя на партньорските въздушни превозвачи и планира да си сътрудничи с нискотарифните авиокомпании, което е от решаващо значение за развитието на регионалните украински летища. Международно летище Запорожие (OZH) разполага с един единствен терминал.

Авиокомпании и дестинации до и от Международно летище Запорожие (OZH)
От Международно летище Запорожие (OZH) се предлагат както международни така и вътрешни полети. В момента летището тясно си сътрудничи с украински и чуждестранни авиокомпании, включително: International  Airlines of Ukraine (MAU), Motor Sich, Турски авиолинии, Pegasus Airlines, Atlasglobal, Azur Air, Bravo Airways, Anda Air, Windrose, YanAir, SkyUP и LOT Polish Airlines. Тези авиокомпании имат редовни и чартърни полети в страната и чужбина, до Истанбул, Анталия, Киев, Минск, Тел-Авив, Батуми, Шарм-ал-Шейх, Тиват, Монастир, Бургас, Варшава.

Услуги на Международно летище Запорожие (OZH)
На Международно летище Запорожие (OZH) ще намерите хотел, кйото се намира на третия етаж в терминала, разполагащ със 7 двойни и 3 единични стаи, както и 2 апартамента със спалня. На територията на Термнинала ще откриете още: кафене, удобна зала за изчакване подготовката преди полет, безплатен интернет и банкомати. Налична е и напълно оборудвана конферентна зала за бизнес клиентите, които желаят да я ползват срещу предварителна резервация и заплащане. На втория етаж се намира безмитния магазин от където може да се сдобиете с популярни продукти от добре познати украински марки. Медицински център е разположен на 20 метра от терминалната сграда и работи 24 часа в денонощието, който да предлага първа помощ при нужда. Полицейския офис е в непосредствена близост до медицинския център. Ако желете да опаковате още по-добре Вашия багаж, това може да направите срещу допълнително заплащане на първия етаж в станцията за опаковане на багаж, която отваря 1 час преди чекирането. На летището има и паркинг, който е безплатен и работи денонощно, всеки ден.

Директният чартърен полет от Летище Бургас (BOJ) до Летище Запорожие (OZH) е с продължителност 2 часа и 20 минути и в цента му е включен багаж от 20 килограма.