THOMAS COOK AIRLINES


Aвиокомпания Томас Кук Еърлайнс (Thomas Cook Airlines) е основана през 1999г. Главното седалище на авиопревозвача е в Лондон, а също така разполага и с база в Манчестър. Освен това, Aвиокомпания Томас Кук разполага с други 8 бази на територията на Обединеното кралство. Това са: Международното летище в Белфаст, Летище Бирмингам, Летище Бристол, Международно летище Кардиф, Летище East Midlands, Международно летище Глазгоу, Летище Лондон Станстед и Летище Нюкасъл. Авиокомпанията предлага чартърни полети до 95 дестинации в Северна Африка, Средиземноморието и Карибския басейн. Флотът на авиокомпанията се състои от 44 самолета от типа Boeing и Airbus и поради това се приема за най-голямата чартърна компания във Великобритания.

Авиокомпания Aвиокомпания Томас Кук Еърлайнс (Thomas Cook Airlines) работи в съвместно партньорство с много туроператори, но най-вече с Thomas Cook Tour. На борда на самолетите и по предварителна заявка се предлагат менюта съобразени с индивидуалните изисквания на пътниците.

През летния сезон Авиокомпания Томас Кук изпълнява чартърни директни полети от Летище Варна и Летище Бургас.

Превоз на багаж с авиокомпания Thomas Cook Airlines

Превоз на ръчен багаж

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Thomas Cook Airlines безплатно може да вземете:
- малка чанта с размери 40x30x10см
- ръчна чанта до 8 кг. с размери: 55x40x20см

Превоз на регистриран багаж
Ако желаете да вземете и багаж за багажното отделение (чекиран багаж) за всеки пътник. Може да вземете един бгаж със следните килограми: 20кг, 25кг, 30кг, 35кг или 40кг., като всеки от тях не може да надвишава 32кг, ако общото тегло е повече от 32кг, трябва да разделите багажа си в два или повече куфара. Чекираният багаж се заплаща допълнително, като за всяка дестинация и всяка дата цената е различна.


Резервация на самолетен билет на авиокомпания THOMAS COOK AIRLINES
Резервация на самолетен билет на авиокомпания THOMAS COOK AIRLINES