ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ

0896 88 99 07

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ ЧУЖБИНА
Ако се обаждате от чужбина, моля използвайте само обаждания чрез:
(Viber / WhatsApp) +359 896 88 99 07

РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания TRANSAERO Авиокомпания Трансаеро е първата частна авиокомпания в историята на Русия. От самото си начало тя е създадена на нова основа, попивайки най-доброто от световната авиация. Рожденния ден на авиокомапния Трансаеро е 5.11.1991г. Тогава на нает самолет, но вече под свой собствен код „UN”, и е бил извършен първия полет – чартърен полет по маршрута Москва - Тел-Авив – Москва.

През 1992г. авиокомпанията придобива първия си собствен самолет Ил-86. Трансаеро създава продукт, качеството на който е истински пробив в бъдещето, оказващ съществено влияние на развитието на въздушния транспорт в Русия и СНГ. Компанията първа в Русия е оборудвала своя въздушен парк със съвременни самолети чуждо производство, почва да обслужва пътниците по вътрешни полети по международен стандарт (в това число въвежда за тях бизнес класа).

Авиационния флот на Трансаеро се състои от съвременни самолети от различни типове и марки (Ту-214, Boeing 737-800/300/400/500, Boeing 767-200/300, Boeing 747-200/300/400). Седалището на авиокомпанията се намира на московските летища Шереметиево и Домодедово.

Маршрутната мрежа на авиокомпанията обхваща много страни от близо и далеч в чужбина: Чехия, Австрия, Великобритания, Испания, Германия, Франция, Люксембург, Израел, Тайланд, Канада, Узбекистан, Казахстан, Белорусия, Украина и България. Също така самолетите на Трансаеро извършват и вътрешни полети.

На борда на Boeing 777 и Boeing 747 на авиокомпанията Трансаеро действа 4 класна система на обслужване: Империал, Бизнес класа, Туристическа и Икономична класа. Авиокомпанията е сертифицирана по изискванията за качество на ISO 9001:2008 и има международен сертификат за сигурност IOSA.
Пилотите на Трансаеро са обучени в компании като "Боинг", United Airlines, American Airlines, British Airways, стюардите - в Air France, British Airways, Finnair, KLM, а през 1994 г. стартира собствен център за обучение с уникална техника за подготовка и обучение на пилоти. 


Резервация на самолетен билет на авиокомпания TRANSAERO
Резервация на самолетен билет на авиокомпания TRANSAERO

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКА ДСК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА РАЙФАЙЗЕН БАНК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва само по банкв път.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или Райфайзенбанк, както и в клоновете на същите банки в България.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.