РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Проследете небесния трафик в реално време

Тук имате възможността да следите полети по целия свят в реално време. С помощта на технологията ADS-B (Automatic Dependent Surveillance-Broadcast), която се използва от комерсиалните самолети, и други източници на данни, като радарни и сателитни системи, вие имате пълна информация за полетите - от местоположението и височината до скоростта и пътния маршрут. Проследете желан от Вас полет в реално време. Вижте, дали на време са заминали и пристигнали Вашите близки и приятели. Следете цялото пътуване онлайн от излитането до кацането на самолета. Ето и ползите от проследяването на полет в реално време.

Информацията, която следите е в реално време 
Потребителите могат да следят полетите на самолетите по целия свят в реално време. Това е полезно както за пътници, които очакват някого, така и за хора, които проявяват интерес към авиацията.

Предварителна информация за полета
Тук може да прегледате данните за пътните маршрути, скоростта на полета, височината и други детайли за всеки самолет. За всички пасажери, които желаят да следят своя полет или да се информират за статуса на пътния маршрут.

Анализ на въздушния трафик
Потребителите могат да анализират плътността на въздушния трафик в определени райони и времеви периоди. Това е полезно за авиационните ентусиасти, както и за професионалисти в индустрията.

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ ОНЛАЙН


That map comes from Flightradar24.com


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.