РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел е специалист в предлагането на чартърни директни полети от 2011 година. През годините все повече увеличаваме предлаганите чартърни самолетни билети от четирите летища в България.

През летните месеци от началото на месец май до края на месец септември (когато са всички отпуски и ваканции) най-много са предлаганите директни полети от Летище Бургас (BOJ) и летище Варна (VAR). През есента, зимата и пролетта имаме оферти за чартъри от Летище София (SOF). Чартърните полетите от Летище Пловдив (PDV) са най-малко в сравнение с останалите три летища, но постепенно и те започват да стават популярни.

Ние ще Ви направим резервация както за еднопосочен така и за двупосочен чартърен полет. Може да бъдете сигурни, че чартърните полети са безопасни и надеждни. Подбираме авиокомпании, които са се утвърдили на авиационния пазар с добрите си условия по чартърните полети и добрите си практики.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел постоянно се развива в предлагането на директни чартърни полети. Нашите клиенти разчитат на удобните ни чартърни самолетни билети, които предлагаме, поради факта, че не губят време в прекачване по летищата. Освен това ще може да се насладят на ваканцията си в желаната дестинация, като използват оптимално отпуската си.

Резервирането на място в чартърен полет е много лесно. След като се свържете с нашите туристически агенти, ние ще Ви предоставим информация за наличните чартъри в момента. Ще отговорим на всички Ваши въпроси относно чартърното пътуване и ще Ви помогнем да изберете най-добрия вариант за Вас. Ваканция или бизнес пътуване, единични места или група, Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще организира Вашето директно пътуване.


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.