РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ


ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ !

 

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС E-MAIL: reservation@air-bg.com

 МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.


Чартърни директни полети 
от летище София (SOF)
до летище Хераклион (HER)
с авиокомпания Bulgaria Air

Период на опериране
от 02.06.2024 до 20.10.2024: 
СРЯДА, НЕДЕЛЯ


Нискотарифни директни полети
от летище София (SOF)
до летище Хераклион (HER)
с авиокомпания Wizz Air

Период на опериране
от 24.06.2024 до 25.10.2024: 
ПОНЕДЕЛНИК, ПЕТЪК

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ СОФИЯ
ДО ХЕРАКЛИОН / ГЪРЦИЯ / И ОБРАТНО


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩЕ ХЕРАКЛИОН - НИКОС КАЗАНДЗАКИС (HER)

 

Международно летище Хераклион - Никос Казандзакис, с IATA код HER, е основното летище на остров Крит в Гърция. На английски език летището ще намерите изписано по следния начин: Heraklion International Nikos Kazantzakis Airport, а на гръцки - Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης". Летището се намира само на 5 км от град Ираклион (Heraklion), който е най-големият град на острова. Със своето стратегическо разположение и важно значение, това е второто по натовареност летище в страната, след летище Елевтериос Венизелос в Атина (ATH). Летището е широко известно и като Ираклион.

Историята на летището започва още през далчната 1937 година. През годините летището се развива и разширява, като през 1971 година е построена новата сграда на терминала, която подобрява капацитета и обслужването на пътниците. Днес летището носи името на известния гръцки писател и философ Никос Казандзакис, който е роден в Крит и е известен с творчеството си, включително романа "Зорба гъркът". Летището разполага с един терминал и функционира 24 часа в денонощието, предоставяйки непрекъснато обслужване на пътниците.


Услуги на Международно летище Хераклион (Ираклион) - Никос Казандзакис

Летището предлага широка гама от услуги, за да осигури комфорт и удобство на своите посетители. С всички тези възможности Международно летище Ираклион (Heraklion) се стреми да осигури на своите посетители максимално удобство и приятен престой. Има кафенета и место, където пътниците могат да се отпуснат на чашка кафе или лека закуска. За всички, които се нуждаят от различни финансови услуги е налична банка. Възможност за покупки на разнообразни стоки без данъци може да намерите в безмитния магазин. За удобството на пътниците, които се нуждаят от смяна на валута може да отидат до чендж бюрото. Лесен достъп до пари в брой ще намерите от банкоматите на територията на аеропорта. Услуги за изпращане на писма и колети са на разположение в пощенския клон. Достъп до медицински продукти и консултации получавате в аптеката. А бюрото за загубени вещи ще помогне на пътниците, които неволно са изгубили своите вещи. Летището също така предлага охраняеми паркинги с паркоместа както за краткотраен, така и за дълготраен престой, което осигурява сигурност и удобство на пътуващите с лични автомобили.


Достъп до и от Международно летище Хераклион (Ираклион) - Никос Казандзакис

Достъпът до летището е удобен и разнообразен, което го прави лесно достъпно за всички пътници.

С автобус: Летището е добре свързано с обществения транспорт, като редовни автобусни линии осигуряват връзка с различни части на Ираклион и околните райони. Това е икономичен и удобен начин за пътуване до и от летището.

С автомобил под наем: На територията на летището оперират няколко реномирани компании за наем на автомобили, включително: Avis, Eurodollar, Autohellas и Travel Star. Това предоставя на пътниците възможност да наемат автомобил и да изследват острова с по-голяма свобода.

С такси: Таксита са на разположение непосредствено пред терминала, като предлагат бърз и директен транспорт до всяка точка на Ираклион и околните райони. 

Хотелски шатъли: Много хотели в региона предоставят услуги за транспорт на своите гости чрез автобусни совалки, известни още и под името шатъли. Тези услуги обикновено са предварително организирани и осигуряват комфортен и бърз достъп до летището и обратно.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧАРТЪРНИ И НИСКТАРИФНИ ПОЛЕТИЧартърните и нискотарифните полети са директни.
В цената на чартърния и нискотарифния самолетния билет са включени всички летищни такси.
Aвиокомпанията си запазва правото да прави промени в часовете на излитане и кацане.


НАЧИН НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТПриемаме заплащане само по банков път. За да може да се отрази сумата веднага по нашата банкова сметка, преводът трябва да бъде направен само чрез активно онлайн банкиране или директно в клон на БАНКА ДСК
в България. Приемаме заплащане и чрез банкова карта. Прочети по-подробно тукХЕРАКЛИОН

Почивка в курорт Хераклион (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет
Почивка в курорт Хераклион (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет

ЛАСИТИ

Почивка в курорт Ласити (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет
Почивка в курорт Ласити (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет

РЕТИМНО

Почивка в курорт Ретимно  (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет
Почивка в курорт Ретимно (остров Крит, Гърция) с директен чартърен полет

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ СЕДМИЧНО: 


✈  30 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

✈  43 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.