РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ БУРГАС
ДО ХЪМБЪРСАЙД
/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ И ОБРАТНО

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩЕ ХЪМБЪРСАЙД (HUY)

Международно летище Хъмбърсайд е с IATA код: HUY. На английски се изписва по следния начин Humberside Airport. Летището се намира в Кирмингтън (Kirmington), Северен Линкълншир (North Lincolnshire), Англия - на 19 км на запад от Гримсби (Grimsby) и на около 24 км от Kingston upon Hull и Скънторп (Scunthorpe).

Летище Хъмбърсайд (HUY) е открито през 1941г. по време на Втората Световна Война като база на Кралските Военновъздушни Сили. За доста дълъг период престава да работи след Втората Световна Война до 1974г., когато отново започва работата си. Основната писта е удължена до сегашната си дължина през 1992 г., позволявайки излитането и кацането на много по-големи въздухоплавателни средства. Летище Хъмбърсайд (HUY) е било собственост на Manchester Airports Group (най-голямата британска компания за летища) от 1999 г. до 1 август 2012 г., когато е продадено на Eastern Group of companies. Съветът на Северен Линкълншир запазва малка част от акциите на летището.

Услуги предлагани на Международно летище Хъмбърсайд (HUY)
Информационното бюро в сградата на терминала и отворено за всички полети и е на разположение, за да помогне на всички пътуващи през летище Хъмбърсайд. На лице са и машини за самостоятелно регистриране в главната зала на летище Хъмбърсайд, което Ви позволява да отпечатате собствената си бордна карта. За да се подкрепите може да посетите ресторант с богат избор от вкусна храна и напитки. Безмитният магазин (World Duty Free) е разположен в залата за заминаване, от където може да закупите най-разпространените марки  парфюми, вина и спиртни напитки, тютюн и други.  На територията на терминала на летище Humberside има безплатен Wi-Fi достъп за 30 минути за всеки 24-часов период, който може да се използва на всички медийни устройства. На пешеходно разстояние от главния летищен терминал има хотел, разполагащ със 100 стаи.

Достъп от и до Международно летище Хъмбърсайд (HUY)

С автобус: Автобусът с име Humber Flyer работи от понеделник до събота между Cleethorpes, Grimsby, Barton и Hull.

С автомобил: Разположено до главния път на магистрала A18, Летище Хъмбърсайд (HUY) е само на 5 км от кръстовището 5 на M180. Летище Хъмбърсайд също има отлични пътни връзки с главната мрежа от магистрали във Великобритания изток-запад и север-юг чрез M18, M62, M1 и A1, както и моста Хъмбър. За да намерите най-добрия маршрут, използвайте Google Карти или алтернативно поставете пощенския код DN39 6YH в навигационната си система.

С влак: Най-близката жп гара до летище Хамберсайд е гара Barnetby, която се намира само на 5 км от летището.

С кола под наем: Следните фирми имат офиси на летището: AVIS и Europcar

С такси: Пред сградата на терминала има таксита, които ще Ви заведат на желания от Вас адрес

Директни чартърни полети до летище Хъмбърсайд (HUY)
Най-удобни за българските клиенти са директните чартърни полети от Летище Бургас (BOJ) до Летище Хъмбърсайд (HUY) през летния сезон. Пътуването е много комфортно и удобно. Продължителността на полета е само 3 часа и 30 минути.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧАРТЪРНИ И НИСКТАРИФНИ ПОЛЕТИЧартърните и нискотарифните полети са директни.
В цената на чартърния и нискотарифния самолетния билет са включени всички летищни такси.
Aвиокомпанията си запазва правото да прави промени в часовете на излитане и кацане.


НАЧИН НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТПриемаме заплащане само по банков път. За да може да се отрази сумата веднага по нашата банкова сметка, преводът трябва да бъде направен само чрез активно онлайн банкиране или директно в клон на БАНКА ДСК
в България. Приемаме заплащане и чрез банкова карта. Прочети по-подробно тукСИГУРНОСТ


Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ


За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

БИЛЕТИ


Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ


Бордните карти за чартърните полети са безплатни и се получават след регистриране на пасажерите 2 часа преди полета на съответното летище.

ПРОМОЦИИ


Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.
✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  40 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2023

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.