РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ


ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ !

 

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС E-MAIL: reservation@air-bg.com

 МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.


Нискотарифни директни полети
от летище София (SOF)
до летище Скиатос (JSI)
с авиокомпания Ryanair

Период на опериране
от 01.06.2024 до 28.09.2024: 
СЪБОТА

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ СОФИЯ
ДО СКИАТОС /ГЪРЦИЯ/ И ОБРАТНО

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩЕ СКИАТОС (JSI)

Международното летище Скиатос, известно с IATA код JSI, е едно от ключовите в Гърция. Пътниците го познават също и като Skiathos International Airport Alexandros Papadiamantis. Името на летището е в чест на Александрос Пападиамантис, велик гръцки писател, роден през 1851 година на остров Скиатос. Този културен наследник е оставил силно въздействие върху гръцката литература и е важна личност за острова.

Разположено на красивия остров Скиатос, летището предлага бърз и лесен достъп до центъра на град Скиатос. Пътят с автомобил от летището до центъра на града е удоволствие, като само за около 6-7 минути може да пропътувате разстоянието от около 2 километра. Това улеснява изключително много пътуването на пътниците, които могат бързо да стигнат до избраната дестинация след кацането на полета им.

Услуги предлагани на летище Скиатос (JSI)
На международно летище Скиатос (JSI) пътниците могат да се възползват от широка гама от услуги и удобства: гишета за регистриране, където може да извършат необходимите формалности преди полет. Информационното бюро е на разположение за всякакви въпроси или помощ, които може да възникнат.

Летището разполага с безмитен магазин, където пътуващуте могат да си купят продукти на добре познати марки на дрехи и парфюми. За сигурността на всички присъстващи има полицейски офис. В случай на спешност е налична медицинска служба.

Пасажерите изгубили или намерили нещо, трябва да се обърнат към бюрото за загубени и намерени вещи на Летище Скиатос. За удобството на територията на аеропорта има банкомати. Ресторантите и кафенетата предлагат разнообразни опции за бързи закуски и напитки, като осигуряват комфортна среда за почивка преди или след полета.

За пътуващите, които имат нужда от зареждане на мобилни телефони или други електронни устройства, на територията на летището са обособени места за зареждане. Освен това безплатният интернет също е наличен и тук, за да се осигури удобство и добра комуникация по време на престоя на летище Скиатос.

Достъп от и до летище Скиатос (JSI)
Транспортът до центъра на Скиатос е удобен, предоставяйки различни възможности на пътниците. Един от вариантите е общественият автобус, който осигурява редовни връзки от и до центъра на града. Таксита също са налични пред терминалната сграда, предлагайки бърз и удобен начин за достигане до желаната дестинация.

За пътниците, които предпочитат независимост по време на тяхната ваканция, на летището се предлага възможност за наем на кола. Фирми като Avis, Budget, Hertz и Thrifty предлагат широк асортимент от автомобили за наем, които могат да бъдат използвани за разглеждане на острова и неговите забележителности.

За удобство летище Скиатос разполага и със собствен паркинг, който може да бъде ползван безплатно до един час. Това осигурява възможност за краткосрочно паркиране на превозни средства, които идват или напускат летището. Така пътниците могат да бъдат сигурни, че техните автомобили са в безопасност, докато са на път към или от тяхната дестинация.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧАРТЪРНИ И НИСКТАРИФНИ ПОЛЕТИЧартърните и нискотарифните полети са директни.
В цената на чартърния и нискотарифния самолетния билет са включени всички летищни такси.
Aвиокомпанията си запазва правото да прави промени в часовете на излитане и кацане.


НАЧИН НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТПриемаме заплащане само по банков път. За да може да се отрази сумата веднага по нашата банкова сметка, преводът трябва да бъде направен само чрез активно онлайн банкиране или директно в клон на БАНКА ДСК
в България. Приемаме заплащане и чрез банкова карта. Прочети по-подробно тукРЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ СЕДМИЧНО: 


✈  30 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

✈  43 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.