РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания Bluebird Airways

Bluebird Airways е гръцка авиокомпания, която е създадена на 21 януари 2008 г. в Ираклион, Крит, Гърция. Авиопревозвача е с IATA код: BZ. Blue Bird Airways е третата по големина авиокомпания в Гърция и изпълнява международни и вътрешни полети. Занимава се основно с редовни и чартърни пътнически полети. Наскоро Blue Bird Airways стартира вътрешни полети в Гърция. Основните бази на авиокомпания Bluebird Airways са международно летище Ираклион „Никос Казандзакис“ и международно летище Атина „Елефтериос Венизелос“. 

С бърз растеж и превъзходно обслужване на клиентите, гръцкия авиопревозвач доказва професионализма си, когато става въпрос за висококачествени авиационни услуги. Bluebird Airways е изцяло ангажирана да предоставя услуги според строгите европейски стандарти за да бъде най-добра в това, което предлага. Компанията е в постоянно търсене на начини да подобри изживяването на клиентите от етапа на резервация, през подготовката за пътуване, така и по време на самия полет.

Блубърд Еъруейс знае, че изживяването при пътуване започва при първата среща и завършва с усмивка. Ето защо екипът е добре обучен да предоставя най-доброто обслужване. Служителите на авиокомпанията са група от авиационни и сервизни специалисти, като всички са обединени от това, че са професионалисти в работата си. Те са тук, за да ви поздравят на борда и да ви придружат до мястото ви, като се грижат за всички ваши нужди по време на полета, като го правят с усмивка и позитивно отношение.

Флот на авиокомпания Bluebird Airways
Blue Bird Airways управлява четири самолета Boeing 737-800 от следващо поколение с конфигурация 189Y. Броят на местата във всеки един от самолетите е 189. 

Дестинации на авиокомпания Bluebird Airways.
Авиокомпанията пътува сезонно до и от следните дестинации: Виена, Бургас, Варна, Ларнака, Пафос, Прага, Берлин, Атина Ираклион, Каламата, Миконос, Кос, Родос, Солун, Будапеща, Тел Авив, Рим, Букурещ и Барселона. 


Превоз на багаж по полетите на авиокомпания Bluebird Airways

Ръчен багаж:

Всеки пътник над 2 години има право да носи един брой ръчен багаж в кабината на самолета с максимални размери 40 х 30 х 20 см, който трябва да влиза под седалката пред вас (раница, чанта за лаптоп, дамска чанта, чанта за фотоапарат, чадър). 

Чекиран багаж:
В зависимост от чартърната програма съществуват различни варианти за регистриран багаж. При някои от полетите няма такъв включен в цената, при други има включени по 20 кг на всеки над 2 години.

Резервация на самолетен билет на авиокомпания Bluebird Airways

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Bluebird Airways (BZ) от Бургас


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.