ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359896889907
Ако се обаждате от чужбина, моля използвайте
Viber или WhatsApp

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания CORENDON
Авиокомпания CORENDON

 Авиокомпания Корендон (Corendon Airlines) е холандска нискотарифна авиокомпания, специализирана в полети между Холандия и Турция, но също така предлага и полети до различни дестинации. Corendon е основана през 2004г., като основната база се намира на летището в Амстердам, а първият полет на авиокомпанията от Истанбул до Амстерда през 2005г.

Авиопревозвача се развива бързо поради нарастване на броя на пътниците. Това кара авиокомпания Корендон  да инвестира в допълнително закупуване на съвременни самолети още в годината на основаването и.

Авиокомпания Corendon разполага с модерен флот, с общо 14 машини на Boeing 737 серията New Generation. Corendon Airlines има основателна причина да се нарича "Оператор на Boeing-737", тъй като флота се състои само от традиционната серия Boeing. Сегашния флот на Corendon Airlines & Corendon Dutch Airlines включва общо 14 самолета, от които 13 са Boeing 737-800 от ново поколение със 189 места всеки, а 14-та машината е по-малък Boeing 737-300 със 148 места.

През 2011г. е даден старта на Холандското дъщерното дружество Corendon Dutch Airlines, основно насочено към нови дестинации в Европа, Северна Африка и Средиземноморието. От този момент нататък, Corendon Dutch Airlines поема мисията на доставчик на евтини полети и предлагане на почивки на туристите от Холандия и Белгия за дестинациите мечта в Испания, Гърция, България, Македония, Египет и Израел и още много други. Днес Corendon Airlines и Corendon Dutch Airlines летят до общо повече от 190 дестинации в 43 страни от Исландия до Централна Азия.

Безопасността е основен приоритет в Corendon Airlines. Като всяка авиокомпания, и те имат своя собствена технология, логистика и поддръжка. Освен това, Corendon Airlines има допълнителна технология и център за поддръжка на летищата в Amsterdam Schiphol и Анталия.

От голямо значение за авиокомпания Corendon Airlines е напълно удовлетворените пътници. Управлението на качеството на авиокомпанията работи в насока, за да се гарантира, че всички полети са удобни и безопасни и предлагат най-доброто качество на обслужване. Това е довело до услугите на Corendon Airlines във всички съответни области да бъдат признати и сертифицирани от международни организации и органи.

Авиокомпания Corendon изпълнява през летния сезон директни чартърни полети от Бургас до Амстердам, а през зимния период директни чартърни полети от Пловдив до Амстердам

Ръчен багаж - тегло: 5 kg, размери: 50x40x20 cm
Чекиран багаж -    тегло: 20 kg

Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON
Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Corendon (XC) от София

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКА ДСК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА РАЙФАЙЗЕН БАНК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва само по банкв път.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или Райфайзенбанк, както и в клоновете на същите банки в България.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

170 ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

36 ЧАРТЪРНИ
АВИОКОМПАНИИ

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.