ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ

0896 88 99 07

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ ЧУЖБИНА
Ако се обаждате от чужбина, моля използвайте само обаждания чрез:
(Viber / WhatsApp) +359 896 88 99 07

РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания CORENDON
Авиокомпания CORENDON

 Авиокомпания Корендон (Corendon Airlines) е холандска нискотарифна авиокомпания, специализирана в полети между Холандия и Турция, но също така предлага и полети до различни дестинации. Corendon е основана през 2004г., като основната база се намира на летището в Амстердам, а първият полет на авиокомпанията от Истанбул до Амстерда през 2005г.

Авиопревозвача се развива бързо поради нарастване на броя на пътниците. Това кара авиокомпания Корендон  да инвестира в допълнително закупуване на съвременни самолети още в годината на основаването и.

Авиокомпания Corendon разполага с модерен флот, с общо 14 машини на Boeing 737 серията New Generation. Corendon Airlines има основателна причина да се нарича "Оператор на Boeing-737", тъй като флота се състои само от традиционната серия Boeing. Сегашния флот на Corendon Airlines & Corendon Dutch Airlines включва общо 14 самолета, от които 13 са Boeing 737-800 от ново поколение със 189 места всеки, а 14-та машината е по-малък Boeing 737-300 със 148 места.

През 2011г. е даден старта на Холандското дъщерното дружество Corendon Dutch Airlines, основно насочено към нови дестинации в Европа, Северна Африка и Средиземноморието. От този момент нататък, Corendon Dutch Airlines поема мисията на доставчик на евтини полети и предлагане на почивки на туристите от Холандия и Белгия за дестинациите мечта в Испания, Гърция, България, Македония, Египет и Израел и още много други. Днес Corendon Airlines и Corendon Dutch Airlines летят до общо повече от 190 дестинации в 43 страни от Исландия до Централна Азия.

Безопасността е основен приоритет в Corendon Airlines. Като всяка авиокомпания, и те имат своя собствена технология, логистика и поддръжка. Освен това, Corendon Airlines има допълнителна технология и център за поддръжка на летищата в Amsterdam Schiphol и Анталия.

От голямо значение за авиокомпания Corendon Airlines е напълно удовлетворените пътници. Управлението на качеството на авиокомпанията работи в насока, за да се гарантира, че всички полети са удобни и безопасни и предлагат най-доброто качество на обслужване. Това е довело до услугите на Corendon Airlines във всички съответни области да бъдат признати и сертифицирани от международни организации и органи.

Авиокомпания Corendon изпълнява през летния сезон директни чартърни полети от Бургас до Амстердам, а през зимния период директни чартърни полети от Пловдив до Амстердам

Ръчен багаж - тегло: 5 kg, размери: 50x40x20 cm
Чекиран багаж -    тегло: 20 kg

Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON
Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Corendon (XC) от София

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКА ДСК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА РАЙФАЙЗЕН БАНК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва само по банкв път.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или Райфайзенбанк, както и в клоновете на същите банки в България.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.