РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359896889907
За обаждания извън България, моля използвайте
Viber или WhatsApp

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания Israir Airlines
Авиокомпания Israir Airlines

Авиокомпания Israir Airlines е с IATA код: 6H. Авиопревозвача е основна част от най-голямата и водеща туристическа компания в Израел - IDB Tourism Group. Основана е през 1989г. първоначално под името Knafei HaEmek, а през 1996 получава името Israir Airlines, което е разпознаваемо и до днес.

Основните бази на авиокомпания Israir Airlines (6H) се намират на летище Бен Гурион (Ben Gurion Airport) в Тел Авив (Израел) и на летище Рамон (Ramon Airport) (Израел). Главн хъб на Израир Еърлайнс е летище Хайфа (Haifa Airport).

Флотът на авиопревозвача се състои от 8 самолета, както следва - 5 броя Airbus A320-200 и 3 броя ATR 72-500. От лятото на 2011 г. авиокомпанията е с обновен флот и притежава най-новите самолети в Израел. Дестинациите до които лети авиокомпания Israir Airlines са 19 на брой, като непрекъснато се добавят нови и мрежата и се разширява.

Israir Airlines изпълнява редовни и чартърни полети до различни дестинации в Европа. Israir превозва над един милион пътници годишно с международни и вътрешни полети до известния курорт Ейлат в Израел. Авиокомпания Israir Airlines (6H) извършва чартърни полети до Варна, като залага главно на пътници в сферата на хазартния и културния туризъм.


Резервация на самолетен билет на авиокомпания Israir Airlines

170 ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

40 ЧАРТЪРНИ
АВИОКОМПАНИИ

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда веднага чрез онлайн банкиране на Банка ДСК както и в клоновете на банката в България. Също така приемаме и заплащане с банкова карта.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2022

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.