РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания FLY LILI

Авиокомпания Fly Lili е румънска чартърна авиокомпания, която е основана през 2021г. Авиокомпания Флай Лили е с IATA код: FL. Авиопревозвачът разполага с флот от 4 самолета Airbus, всеки от които е проектиран да осигурява максимален комфорт, безопасност и удобство. Fly Lili е с екип от опитни авиационни професионалисти, които споделят общата страст към доставяне на висококачественни услуги.

Авиокомпания Fly Lili вярва, че пътуването е толкова важно, колкото и дестинацията и се стреми да превърне всеки момент от вашето пътуване в преживяване, което да запомните. Чартърната компания се ангажира да поддържа най-високи стандарти за всички предоставени услуги, като гарантира, че всеки полет е свидетелство за отдадеността към клиентите. Въпреки своята относително млада възраст, авиокомпанията бързо завладява сърцата на пътниците със своето качество и удовлетворението на клиентите.

Флот на авиокомпания Fly Lili
Компания Fly Lili разполага с флот от надеждни самолети Airbus, състоящ се от три самолета Airbus A320 и един A319. Airbus A320 осигуряват удобно пътуване за до 180 пътници, осигурявайки спокойно пътуване до вашата дестинация. Airbus A319 предлага подобен комфорт на 150 пасажера, като разбира се и надеждност на всички пътници. Превозвача планира да увеличи броя на самолетите си през следващите години.

Безопасно пътуване с авиокомпания Fly Lili
Над всичко друго Fly Lili придава значение на безопасността на своите пътници. Строги протоколи за безопасност, редовни проверки на поддръжката и високо обучен екип гарантират, че всеки полет с Fly Lili е толкова безопасен, колкото и приятен. Когато летите с Fly Lili, можете да бъдете сигурни, че сте в добри ръце.

Дестинации с авиокомпания Fly Lili
Авиопревозвача стартира с чартърните си полети от Букурещ до Анталия през април 2023г. От октомври 2023г. започва да изпълнява и полети от следните румънски градове: Букурещ, Сибиу и Брашов до Мюнхен и Щутгарт. За лято 2024 са планирани доста чартърни полети от Бургас и Варна до градове в Германия, които ще превозват туристите между двете държави.


Превоз на багаж по полетите на авиокомпания Fly Lili

Ръчен багаж: Разрешава се една бройка ръчен багаж на пътник с ограничение на теглото от 8 кг (50x40x20 см). Това гарантира, че имате основните си вещи със себе си по време на полета.

Чекиран багаж: За вашите по-големи вещи авиокомпанията предоставя възможност за взимане на куфар от 20 кг (100x80x30 см) на пътник за регистриран багаж.

Тези правила са създадени за ваше удобство, като се имат предвид ограниченията в пространството на самолета, както и безопасността и комфорта на всички пътници. Моля да се уверете, че вашият багаж отговаря на тези указания.

 Резервация на самолетен билет на авиокомпания FLY LILI

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Fly Lili (FL) от Варна


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.