РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания GullivAir
Авиокомпания GullivAir


Авиокомпания GullivAir е с IATA код: G2. Гъливер е българска авиокомпания, като седалището и се намира в град София. Авиопревозвача има сертификат за изпълняване на полети от българските власти издаден през септември 2020г и започва работа с един самолет Airbus A330-200

Това поставя началото на редовни чартърни полети от България и Румъния на дълги разстояния дестинации. Първите маршрути на авиокомпания GullivAir (G2) са до Международно летище Пунта Кана (Доминиканската република) и Международно летище Велана (Малдивите). По-късно са добавени и директни чартърни полети от София и Варна до Анталия (Турция).

Авиокопарка на GullivAir постепенно въвежда допълнителни самолети от тип: Airbus A330 и ATR 72.

Превоз на багаж по полетите на авиокомпания GullivAir (G2)

Ръчен багаж с GullivAir (G2)
Разрешеният ръчен багаж не може да надвишава повече от 7 кг и размери: 55 x 35 x 25 см. В допълнение на това може да вземете още и чанта за лаптоп с размери: 40 x 30 x 10 см, която е без колелца и може да бъде поставена под седалката пред вас.

За пътници, пътуващи с бебета (това са деца ненавършили две години) се допуска една чанта с максимално тегло до 7 кг, с размери: 55 см х 35 см х 25 см (включително дръжките и колелцата). Сгъваема бебешка количка с дължина не повече от 115 см се превозва безплатно като регистриран багаж.

Регистриран багаж с GullivAir (G2)
Един брой регистриран багаж е позволен за всеки пътник, като следва да се спазват следните ограничения: Допустимият регистриран багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания Гъливер е един куфар до 23 кг. Максималните стандартни измерения за регистриран багаж не трябва да надвишават 158 см (това е сбора от трите измерения: дължина, ширина, височина).

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания GullivAir
Резервация на самолетен билет на авиокомпания GullivAir


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.